De nr.1 website over de hond: honden rassen, internationaal nieuws, honden fokkers en duizenden foto's.
INFO Leden afdeling:   LOG IN OPTIES LOG UIT & WIE IS WIE

U wenst meer informatie over hoe u foto's kan bestellen?
U leest er hier alles over...

 
Foto's zoeken en vinden.

 • Zoek in de Gallery het nieuwbericht van het evenement waar uw hond werd gefotgrafeerd - let op: soms kan het gebeuren dat er meerdere artikels verschenen over hetzelfde evenement. Klik vervolgens op de link 'bekijk foto's' die u bovenaan het artikel zal vinden. U wordt nu naar de slideshow genomen van het betrokken evenement.

 • Daar kan u met een aantal knoppen eenvoudig navigeren door de soms talrijke foto's. U kan vooruit en achteruit bladeren, of gebruik maken van onze snel-zoek functie via de knop rechts bovenaan. Wanneer u hierop klikt, zal u een overzicht krijgen van alle fotogroepen die zich in de slideshow bevinden.

 • Maar wat is een fotogroep? Omdat wij vaak duizenden foto's publiceren en het geheel natuurlijk zo overzichtelijk mogelijk willen houden, worden onze foto's gegroepeerd in logische groepen. Zo bevat een groep met de naam 'Best in Show' bijvoorbeeld alle foto's van de eindwinnaar van een show. U kan de titel van een groep terugvinden boven het kader rond de foto's die in de slideshow gepresenteerd worden.

 • De foto die u te zien krijgt bij elke groep, is enkel de eerste foto in deze groep. Onderaan het kader, vind u een link die u uitnodigt om de hele groep te bekijken. Wanneer u hierop klikt, krijgt u de hele groep te zien. Via de terug-knop bovenaan deze pagina keert u eenvoudig terug naar de slideshow.

 • Online bestellen.
  Wanneer: Indien u in onze gallery onder de foto waarvan u graag een afdruk had besteld, een knop vindt die u uitnodigt om dit te doen, dan kan u deze foto online bestellen. Anders zie onderaan.
  Hoe:
 • Klik op de knop onder de gewenste foto. U komt op een nieuwe pagina waar u uw keuze kan maken uit de beschikbare formaten. Selecteer het juiste aantal afdrukken die u wil bestellen naast elk formaat en klik vervolgens op de knop onderaan om de selectie aan uw winkelkarretje toe te voegen. U krijgt hiervan een bevestiging te zien in een nieuwe pagina. Klik op de link onderaan om terug te keren naar de slideshow. Herhaal deze voor elke foto die u wenst te bestellen. U kan ook foto's selecteren uit verschillende reportages.

 • Bent u klaar met uw selectie, of wenst u even de inhoud van uw bestelling te controleren en eventueel nog aan te passen, dan kan u op elk moment op het icoontje van het winkelkarretje klikken dat zich op de balk aan de linkerkant van elke pagina bevindt. U kan ook via de navigatie-balk bovenaan naar de Shop afdeling gaan. Op die pagina krijgt u enerzijds de inhoud van uw winkelkarretje te zien en anderzijds de voorlopige prijsberekening. Indien u wijzigingen wenst aan te brengen, moet u gewoon de nieuwe aantallen per formaat opgeven naast de foto, en op de knop klikken om uw wijzigingen door te voeren. U krijgt dan automatisch de nieuwe inhoud te zien, en ook de prijsberekening wordt aangepast. Wenst u een foto te verwijderen, dan vult u bij het aantal gewoon een '0' (nul) in voor elk formaat.

 • Wanneer u helemaal tevreden bent met uw bestelling, dan klikt u onderaan de pagina op de knop om verder te gaan. Er zal u gevraagd worden om in te loggen indien dit nog niet gebeurd is. Indien u nog geen login heeft, kan u die snel en eenvoudig aanmaken door op de link bovenaan de login-pagina te klikken.

 • Na het inloggen krijgt u nog een laatste bevestiging te zien van uw bestelling in de vorm van een definitieve prijsberekening. Indien u nog wijzigingen wil aanbrengen kan u opnieuw naar uw winkelkarretje terugkeren. Wil u de bestelling effectief plaatsen, dan moet u eerst bevestigen dat u akkoord bent met onze voorwaarden en het afleveringsadres (u kan dit wijzigen door op de link indien u fouten vaststelt). Daartoe moet u de twee vakjes met uw muis aanvinken. Tenslotte klikt u op de knop onderaan om de bestelling te plaatsen.

 • U krijgt nu een bevestiging te zien: uw bestelling werd aan ons doorgegeven. Nu rest enkel nog de betaling. Hiertoe heeft u een aantal opties die hieronder toegelicht worden. U krijgt beide opties trouwens ook op de pagina gepresenteerd. Selecteer gewoon de optie die u verkiest.
 • Betalen:
 • MET KREDIETKAART: dit is de eenvoudigste manier om te betalen. Klik gewoon op de knop om met de betaling te beginnen. U zal even naar een andere pagina gebracht worden waar u de nodige kredietkaartgegevens moet invullen. Na het afhandelen van de betaling krijgt u een bevestiging te zien waarna u kan beginnen met het creeren van uw gratis fun-pagina (enkel indien u betaalt met kredietkaart). Op die manier willen wij u bedanken voor uw bestelling. Nog een belangrijke opmerking: wij garanderen u een uiterst veilige betaalservice, omdat wij samenwerken met een specialiseerde firma. Uw kredietkaartgegevens zijn voor ons niet toegankelijk en wij kunnen ze dus ook niet bewaren. Op deze manier kunnen wij u de veiligheid garanderen die u verdient.

 • ZONDER KREDIETKAART: er zijn een aantal alternatieve mogelijkheden. Nadat u de optie aangeklikt om te betalen zonder kredietkaart, opent er een nieuw venster. Hierin staan al de gegevens die u nodig heeft om uw bestelling te betalen. Noteer deze gegevens meteen of print ze uit (klik op de print-knop). Betalen kan via een overschrijving op één van de rekeningnummers hieronder. Voor andere opties gelieve eerst via e-mail te informeren (email-adres onderaan deze pagina). Vergeet aub nooit uw bestelnummer te vermelden !!!

  België: 737-0462665-18
  Buitenland: IBAN: BE50 7370 4626 6518
  BIC:   KREDBEBB
  begustigde: BVBA Cool & Cute (123dog.net): Doornstraat 6, 3370 Boutersem, BELGIUM

 • Offline bestellen.
  Wanneer: Indien er geen knop staat onder de foto die u wenst te bestellen, kan u deze foto enkel offline bestellen.
  Hoe: Klik op het camera-icoontje (file-info) in de rechter bovenhoek van het kader rond de gewenste foto. Er zal een nieuw venster openen met al de gegevens die nodig zijn om de foto correct te omschrijven. U kan die gegevens ook eenvoudig afdrukken met de print-knop. U zal ook het email-adres te zien krijgen van de fotograaf die de foto heeft gemaakt. Noteer de gegevens van alle foto's die u graag had ontvangen in een mail en stuur deze aan de fotograaf. Hij of zij zal u dan zo snel mogelijk contacteren over de mogelijkheden en de procedure om de afdrukken te ontvangen.
  Betalen: Gebeurt in onderling overleg met de betrokken fotograaf.
  Meer inlichtingen.
  E-mail: U kan ons steeds bereiken voor bijkomende inlichtingen, vragen over bestelling, eventuele problemen, wanneer u uw foto niet kan vinden, enzovoorts. Gebruik hiervoor het volgende e-mail adres: orders@123dog.net
     English Francais