Le site no.1 sur le chien: chiens de races, nouvelles internationaux, éleveurs de chiens et des milliers de photo's.
INFO Section membres:   CONNECTER OPTIONS DECONNECTER & QUI EST QUI
Nom : KENNEL FANCHON
Pays : Pays-Bas
: www.engelsesetter.com
  

Langues disponibles :   

Engelse Setters
Pas de photo

Al onze honden verblijven in huiselijke kring en worden volledig gesocialiseerd.

Geen Kennelsituatie.

Alle pups worden op doofheid getest en de officiële uitslag wordt aan koper overhandigd. Pups worden volledig geënt met een 5-weg puppy booster (vaccinatie) op de leeftijd van 6 en 9 weken en vanaf de leeftijd van drie weken om de twee weken of meer ontwormd. De pups worden met een schriftelijke garantie en met een door een Nederlandse dierenarts afgegeven Europees Dierenpaspoort - voorzien van een gezondheid verklaring - beschikbaar gesteld. Bij ons geen onduidelijke informatie over wie de “anonieme” aanbieder is en of reageren via een anonieme o6 nummer maar wel een eerlijke en open voorlichting. Géén aanbod van importen uit Hongarije, Polen, Roemenie etc.

Al onze dekkingen zijn conform de eisen van de rasvereniging V.E.S- fokreglement. Officiële testresultaten en certifcaten Heupdysplasie & BAER (doofheidtest) van de ouderdieren zijn in het bezit van de rasvereniging V.E.S.

WAARSCHUWING. Niet alle vermelde nesten op de Website van de VES en leden van de rasvereniging VES voldoen aan alle eisen, bepalingen en voorwaarden zoals vereist en vastgelegd in het fokreglement. Vraag daarom bij interesse voor een pup altijd bij de VES pupbemiddeling of bij de fokker en de daarbij bijbehorende nestvermelding (op de VES Site of op de website van desbetreffende fokker) volledig voldoen aan alle eisen en voorwaarden van het per 1 juni 2006 thans geldend fokreglement of dat er dispensatie is verleent en zo ja waarom. Voor het volledige VES fokreglement geldend vanaf 1 juni 2006 verwijzen wij naar de VES of onze Website, pagina Our dogs, link http://www.kennelfanchon.com/our-dogs.html waarin de voorwaarden en bepalingen zijn vastgelegd.

Wees Kritisch!

Vraag altijd naar de officiële gezondheid certificaten betreffende Heupdysplasie en Doofheid van de ouderdieren en of de pups officiel op doofheid zijn getest.


nom: Mike Brown
adresse: Lijsterbeslaan 10
8398 GT Blesdijke
PAYS-BAS
tel: +31.561.452464
fax:
e-mail: englishsetter.fanchon@planet.nl
site web: www.engelsesetter.com

Merci de votre visite.


English Nederlands